Verzending en retour

Indien er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. Voor vragen over de installatie van de producten, klik hier. Bekijk en/of bestel hier een van de producten.

Heeft u een product besteld en bent u benieuwd wanneer deze bij u wordt aangeboden? Hieronder lees je alles wat u moet weten over onze verzending en retournering. 

Gratis verzending
Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen met PostNL. Na iedere bestelling ontvangt u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen en een inschatting kan maken wanneer het pakket bij u wordt aangeboden.

Wanneer u op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, en het product is op voorraad, wordt deze de volgende dag bij u aangeboden door PostNL. De verzending binnen Nederland en België is gratis.

Bent u waarschijnlijk niet thuis?
Kies dan voor een verzending naar het dichtstbijzijnde pakketpunt van PostNL. U kunt uw bestelling dan de volgende dag ophalen bij het gekozen pakketpunt. Deze optie kunt u kiezen in het afrekenscherm. 

Besteldag
Bezorgdag:
Maandag (tot 17:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (tot 17:00 uur) Woensdag
Woensdag (tot 17:00 uur) Donderdag
Donderdag (tot 17:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (tot 17:00 uur) Zaterdag
Zaterdag (tot 10:00 uur) Maandag
Zondag Dinsdag

Alle beloftes op een rijtje.

  • Gratis verzending én retour.
  • 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 3 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.
  • 24 maanden garantie op al onze producten.

Bedenktijd en retourneren
Heeft u een product bij ons besteld en wilt u binnen 14 dagen afzien van uw aankoop? Dan kunt u uw product in de originele verpakking en onbeschadigd retourneren.

Stuur hiervoor een bericht naar [email protected] We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De retourkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor onze rekening. Na ontvangst van het product zullen we het onderzoeken op gebruikssporen of eventuele beschadigingen. Na het melden van de retournering dient u de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. 

Blijkt hieruit dat het product ongebruikt en in nieuwstaat is dan storten we het volledig betaalde aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug. Blijkt bij onderzoek dat het product gebruikssporen of beschadigingen bevat dan behoudt HOWAT zich het recht voor om de hieraan verbonden reparatiekosten van het aankoopbedrag af te trekken voordat dit teruggestort wordt. We zullen in dit geval echter eerst contact met u opnemen.