De functie van de filter

De filter is een onmisbaar onderdeel in uw kokend waterkraan. Om er zeker van te zijn dat uw systeem jaren meegaat is het noodzakelijk om een filter te installeren. De filter zorgt er onder andere voor dat de kalkresten uit het water worden gefilterd waardoor het verwarmingselement niet wordt aangetast. Voor de 3-in-1 kraan raden wij aan om de filter om de 6 maanden te vervangen, voor een optimale prestatie. Onze filterelementen zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €34,50 (bij afname van 2 stuks). Handmatig ontkalken kan natuurlijk ook, zie hiervoor deze pagina.

Voor de 4-in-1 kraan raden wij aan om het filterelement om de 12 maanden te vervangen.

Een foto van de filter van het systeem

 

Capaciteit filter

3-in-1 kokend water kraan

De UF water filter zorgt ervoor dat kalkresten en ionen uit het water worden gefilterd. Onze unieke vezelmembranen zorgen ervoor dat de microdeeltjes tot 5 micrometer uit het water worden gefilterd waardoor je een zachte smaak aan het water krijgt. Het voorkomt kalkaanslag in het reservoir en verlengt de levensduur van de boiler. De UF water filter pro zorgt er tevens voor dat de boiler en kraan beschermd worden, het binnenwerk minder snel beschadigd wordt en de perlator minder vervuilt raakt. De capaciteit van de UF water filter pro is 2.000 Liter (6 maanden).
Afmetingen: 7 x 7 x 23cm

4-in-1 kokend water kraan

De capaciteit van het element is 5000L (max 12 maanden). Afmetingen: 10 x 10 x 36cm

Een vervangingselement voor de filter van HOWAT

Bestellen

69,00

Op voorraad. Voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd. Gratis verzending vanaf 95 euro. Het filterelement kan makkelijk vervangen worden, dit zorgt ervoor dat de filter weer optimaal werkt. De capaciteit van het element is 6 maanden. Dit product bevat 2 x filterelement.

47,50

Een goed werkende boiler zorgt ervoor dat het water dat uit de kokend water kraan komt goed op temperatuur is. Het water dat uit de kokend water kraan komt wordt eerst gefilterd voordat het de boiler bereikt. De UF water filter zorgt ervoor dat kalkresten en ionen uit het water worden gefilterd. Onze unieke vezelmembranen [...]

139,00

Het filterelement kan makkelijk vervangen worden, dit zorgt ervoor dat de filter weer optimaal werkt. De capaciteit van het element is 5000L (max 12 maanden). Dit product bevat 2 x filterelement UF filter PRO.

79,00

Het filterelement kan makkelijk vervangen worden, dit zorgt ervoor dat de filter weer optimaal werkt. De capaciteit van het element is 5000L (max 12 maanden).

 

Het filterelement vervangen. Let op, dit is voor het 3-in-1 systeem

Het filterelement vervangen is erg eenvoudig. Doordat het systeem drukloos is, hoeft het water niet afgesloten te worden. Heeft u uw set voor mei 2019 besteld, dan gelden er andere instructies. Bekijk het instructiefilmpje hieronder.

Klik hier voor de hele video