De functie van de filter

De filter is een onmisbaar onderdeel in uw kokend waterkraan. Om er zeker van te zijn dat uw systeem jaren meegaat is het noodzakelijk om een filter te installeren. De filter zorgt er onder andere voor dat de kalkresten uit het water worden gefilterd waardoor het verwarmingselement niet wordt aangetast. Het is belangrijk dat u de filterelementen tijdig vervangt, om de 6 maanden. Onze filterelementen zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €37,50 (bij afname van 2 stuks).

Een foto van de filter van het systeem

 

Capaciteit filter

De UF water filter zorgt ervoor dat kalkresten en ionen uit het water worden gefilterd. Onze unieke vezelmembranen zorgen ervoor dat de microdeeltjes tot 5 micrometer uit het water worden gefilterd waardoor je een zachte smaak aan het water krijgt. Het voorkomt kalkaanslag in het reservoir en verlengt de levensduur van de boiler. De UF water filter pro zorgt er tevens voor dat de boiler en kraan beschermd worden, het binnenwerk minder snel beschadigd wordt en de perlator minder vervuilt raakt. De capaciteit van de UF water filter pro is 2.000 Liter(6 maanden).
Afmetingen: 7 x 7 x 23cm

Een vervangingselement voor de filter van HOWAT

Bestellen

75,00

Op voorraad. Voor 17.00 uur besteld, morgen gratis geleverd. Het filterelement kan makkelijk vervangen worden, dit zorgt ervoor dat de filter weer optimaal werkt. De capaciteit van het element is 6 maanden. Dit product bevat 2 x filterelement.

50,00

Het filterelement kan makkelijk vervangen worden, dit zorgt ervoor dat de filter weer optimaal werkt. De capaciteit van het element is 2000L (max 6 maanden).

 

Het filterelement vervangen

Het filterelement vervangen is erg eenvoudig. Doordat het systeem drukloos is, hoeft het water niet afgesloten te worden. Heeft u uw set voor mei 2019 besteld, dan gelden er andere instructies. Bekijk het instructiefilmpje hieronder.