kokend water kraan Laten installeren voor slechts €169,-

In samenwerking met het klusplatform Zoofy hebben wij een installatieservice om de HOWAT kokend water kraan te laten installeren door een professionele installateur. Indien uw oude kraan verwijderd dient te worden, dan wordt hier geen meerprijs voor gerekend!

Een afspraak maken is erg eenvoudig:

 1. Bestel een kokend water kraan via onze website.
2. Maak een installatie afspraak via deze link (ook zichtbaar in de orderbevestiging)
3. Een vakman komt langs wanneer het jou uitkomt
4. Betaal de installatiekosten achteraf, indien u tevreden bent!

De monteurs van Zoofy zijn in Nederland én België actief.

Installatie afspraak maken

1. Bestel een kokend water kraan via onze website

Kies de gewenste kokend water kraan en bestel deze via onze site. Wij zullen hem dan naar jouw opgegeven adres versturen. Indien het product op voorraad is, wordt het op de opgegeven bezorgdag geleverd. U kunt uw afspraak met een klusjesman dan alvast plannen. Zorg ervoor dat je het niet te strak plant, het kan soms voorkomen dat het erg druk is bij PostNL waardoor de levering een dag langer duurt dan normaal.
Indien uw oude kraan verwijderd dient te worden, dan wordt hier geen meerprijs voor gerekend!

 

2. Maak een installatie afspraak via het platform van Zoofy

Een afspraak maken via het systeem van Zoofy is snel en eenvoudig. Geef meerdere data en tijdvakken aan wanneer het u uitkomt, dan is de kans het grootst dat een van de vakmannen ook kan. 

 

3. Een vakman komt langs wanneer het jou uitkomt

Zodra je de afspraak hebt gemaakt, krijgen de vakmannen in jouw buurt een verzoek voor installatie. Wanneer een van de vakmannen de klus accepteert, krijgt u een afspraak bevestiging. U weet dan wanneer u de koffie klaar kunt zetten:)

 

4. Betaal de installatiekosten achteraf, indien u tevreden bent!

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond, kun je afrekenen via iDeal of Tikkie. Het ontvangen bedrag houdt Zoofy nog een tijdje vast voordat het vrijgeven wordt aan de vakman. Dat is een geruststellend idee voor jou in het geval er later toch iets niet helemaal goed is gegaan.

Het bedrag staat vooraf vast en er zijn geen voorrijkosten. Voorrijkosten (of reiskosten naar de afspraak toe) zijn niet nodig, omdat er alleen wordt gewerkt met lokale vakmannen. Als een klus te ver uit hun buurt is, hebben ze de vrijheid om jouw aanvraag niet te accepteren.