Howat kokend water kraan zwart

Kokend water kraan kopen

Een kokend water kraan wordt in het dagelijkse leven steeds meer een gewenste luxe. Dagelijks zijn we best veel tijd kwijt aan het wachten tot het water kookt. Voor de waterkoker om een lekker kopje thee te zetten of de pan die op het fornuis staat om de groenten in te kunnen koken. Om vervolgens te vergeten dat je water hebt opgezet voor thee. Dit is niet alleen zonde van het water maar ook van de energie.

Met een kokend water kraan van HOWAT hoef je niet meer te wachten tot het water aan de kook is gebracht. Met een draai aan de knop heb je in no-time een heerlijke pan met pasta of een gevuld kopje thee. Maak 24 uur per dag gebruik van kokend, warm of koud water.

De voordelen van een kokend water kraan

Bij HOWAT kun je kiezen uit een kokend water kraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele RVS kleur. Al onze kranen zijn gemaakt van roestvrijs taal en messing, dit is een hard en milieuvriendelijk materiaal, waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn en een zeer lange levensduur hebben. Een paar andere voordelen van onze kranen zijn:

Zijaanzicht van de boiler van HOWAT


Howat kokend water kraan RVS


energielabel aZijaanzicht van de boiler van HOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

De beste kokend water kraan is energiebesparend

Niet meer teveel water verbruiken dan je nodig hebt met bijvoorbeeld handen wassen, door de handige straalregelaar. Doordat er lucht aan het koude en warme water wat er uit de kraan komt wordt toegevoegd, doormiddel van de periator. Komt er minder water uit de kraan, tevens zorgt het voor een rustige straal waardoor het niet spettert.

Bij de kokend water kraan zit een compacte boiler (20x20x27cm) die makkelijk in het keukenkastje past. De boiler heeft een opslagtank die ruimte biedt voor 2,4 liter. Het is eenvoudig te installeren, de boiler hoeft niet op de aanvoer worden aangesloten, omdat het niet onder druk staat. Voor als je een tijdje geen gebruik wilt maken van de kook-functie, kun je met een druk op de knop de boiler uitschakelen. Het UF water filter zorgt voor verwijdering van kalkresten  zodat het verwarmingselement niet wordt aangetast en geeft een zachte smaak aan het water.

Één kraan, drie warmte-niveaus.

 

 

Bekijk Assortiment

VEILIGHEID

Veilig in gebruik

De kranen zijn voorzien van een veilig kinderslot. Bij het gebruik van kokend water dien je het veiligheidspaneel ingedrukt te houden. Dit voorkomt dat kleine kinderen de kokend water kraan kunnen bedienen. De HOWAT 3 in 1 geeft kokend water, warm water en koud water. De hendel voor kokend water is gescheiden van de hendel voor warm en koud water om te voorkomen dat er per ongeluk heet water uit de kraan komt.

Bij veel kokend water kranen begint het eerst te sputteren als je hem aanzet, wat kan zorgen voor hete en pijnlijke spetters op jouw handen. Bij HOWAT zit er een periator in de kraan, waardoor je een zachte straal en geen spetters krijgt.

Technische specificaties

BETAALBAAR

Een heet water kraan voor een eerlijke prijs

Voor een 3 in 1 kokend water kraan hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Wij bieden ze tegen een scherp tarief, met keuze uit verschillende vormen en kleuren kranen. Het wordt standaard geleverd met een boiler, UF water filter en alle bij behorende aansluitaccessoires. We geven een fabrieksgarantie van 24 maanden.

Heb je nog vragen? Neem eens een kijkje bij de meest gestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen, vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij. In 1 handomdraai een lekkere kop thee.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder