kraan met kokend water

Kraan met kokend water kopen

Een kraan met kokend water is natuurlijk ideaal voor in de keuken. Stel je je eens voor dat je een kop thee gewoon in kunt schenken vanuit de kraan, of dat je direct kunt beginnen met koken met kokend heet water. Kun je je indenken hoeveel tijd dit je kan besparen? Pasta kookt voordat je het weet, de thee is binnen een paar seconden klaar en je hoeft nooit meer tijd te besteden aan het ontkalken van de waterkoker. Heerlijk toch?

Wil jij ook genieten van een kraan met kokend water? Dan ben je welkom bij HOWAT. Wij hebben een uitstekende 3-in-1 kraan tegen een aantrekkelijke prijs.

De voordelen van een kokend water kraan

Bij HOWAT kun je kiezen uit een kokend water kraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele RVS kleur. Al onze kranen zijn gemaakt van roestvrijs taal en messing, dit is een hard en milieuvriendelijk materiaal, waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn en een zeer lange levensduur hebben. Een paar andere voordelen van onze kranen zijn:

HOWAT


Howat kokend water kraan RVS


energielabel aHOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

Waarom kies jij voor een kraan met kokend water?

Wanneer je eenmaal gebruik gaat maken van een kraan met kokend water, dan wil je nooit meer anders. Onze kokend water kraan biedt je veel voordelen, terwijl de prijs een stuk lager ligt dan de meeste andere kranen die direct kokend water uitgeven. Waarom zou jij nu kiezen voor een heetwaterkraan? Hieronder geven wij je een aantal goede redenen.

  • De 3-in-1 kraan geeft koud, warm en gefilterd kokend water.
  • Direct kokend water, wachten is verleden tijd
  • Je pakt nooit meer water dan nodig
  • Een supereenvoudige installatie door ons unieke ontwerp!
Specificaties HOWAT kokend water kraan

Één kraan, drie warmte-niveaus.

 

 

Bekijk Assortiment

VEILIGHEID

Is een kraan met kokend water veilig voor kinderen?

Het laatste dat je als ouders mee wilt maken is dat je kind zich ernstig bezeert. Kokend heet water is vaker de oorzaak van brandwonden bij kinderen. Soms gaat het om iets eenvoudigs als een kopje thee van tafel stoten.

Het is dan ook logisch dat je je afvraagt of de kokend water kraan wel veilig is voor kinderen. Hierin kunnen wij je geruststellen. Onze innovatieve kraan met kokend water is voorzien van een kinderslot. Hiermee worden nare ongelukken uitgesloten.

Technische specificaties

BETAALBAAR

Ontdek alle voordelen van onze kraan met kokend water

Een kokend water kraan biedt veel voordelen. Kies je voor de kraan met kokend water van HOWAT, dan ga je gebruik maken van een 3-in-1 kraan die eenvoudig en snel te installeren is op de plek van de oude kraan. Je hoeft niet te boren en er blijven geen nare gaten zichtbaar.

Bestel onze kookkraan eenvoudig online en maak zelf kennis met alle voordelen van onze kokend water kraan. Heb je nog vragen of wil je advies? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder