kookkraan

Kookkraan kopen

Een kookkraan biedt interessante voordelen. Toch heeft nog lang niet iedereen een echte kokend water kraan in huis. De reden hiervoor is vaak eenvoudig. Men gaat ervan uit dat deze kranen eigenlijk onbetaalbaar zijn. Er zijn dan ook zeker modellen op de markt die voor velen ver buiten het budget vallen. Toch is het juist voor deze mensen goed om te weten dat er ook zeker een heetwaterkraan is die wél heel betaalbaar is.

Wil jij een kokend water kraan kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is het goed om eens nader kennis te maken met de innovatieve kranen van HOWAT. Onze 3-in-1 kookkraan biedt veel voordelen.

De voordelen van een kokend water kraan

Bij HOWAT kun je kiezen uit een kokend water kraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele RVS kleur. Al onze kranen zijn gemaakt van roestvrijs taal en messing, dit is een hard en milieuvriendelijk materiaal, waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn en een zeer lange levensduur hebben. Een paar andere voordelen van onze kranen zijn:

Zijaanzicht van de boiler van HOWAT


Howat kokend water kraan RVS


energielabel aZijaanzicht van de boiler van HOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

DE VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van onze kookkraan?

HOWAT biedt een unieke, praktische en vooral ook betaalbare kokend water kraan. Deze kraan is perfect voor in elke keuken. Het bespaart je veel tijd wanneer je direct kokend water uit de kraan kunt halen. Je hoeft de waterkoker niet meer te gebruiken en je hebt ook geen last van kalkdeeltjes in het water, wat uit de waterkoker wel vaker het geval is. Daarnaast biedt onze 3-in-1 kraan nog tal van interessante voordelen, zoals:

  • Betaalbare kookkraan
  • De boiler is uitzonderlijk compact
  • U bespaart eenvoudig op de energierekening
  • Enorm eenvoudige installatie
  • Goede beveiliging voor kinderen

Één kraan, drie warmte-niveaus.

 

 

Bekijk Assortiment

Eenvoudige montage van de heetwaterkraan

HOWAT heeft een uitstekende kookkraan die financieel aantrekkelijk is, maar dit is zeker niet het enige aantrekkelijke aan onze kokend waterkraan. Een heel fijn voordeel is bijvoorbeeld ook dat er niet geboord hoeft te worden om de kraan te installeren. Deze kan eenvoudig worden geplaatst op de plek van de oude kraan. Hierdoor is de installatie van de kookwaterkraan snel, eenvoudig en zonder moeite.

Een ander aantrekkelijk pluspunt is wel dat het water direct gefilterd wordt. Is er geen krachtstroom aanwezig? Dan is dit geen enkel probleem. Voor het gebruik van onze kokend waterkraan is namelijk helemaal geen krachtstroom nodig.

Technische specificaties

GOEDE SERVICE

Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze kookkraan?

Onze kookkraan biedt echt eindeloos veel voordelen. Daarnaast staat HOWAT altijd voor je klaar, met een passende service. Wij kunnen de kokend water kraan zelfs voor je installeren als je dit liever niet zelf doet, of niet zelf kunt.

Heb jij je keuze al gemaakt? Dan kun je de gewenste 3-in-1 kraan direct online bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen voor een snelle, correcte levering. Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze kookkraan, maar wil je eerst advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij. In 1 handomdraai een kopje thee.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder