Howat kokend water kraan zwart

Kokend water boiler met kraan

HOWAT biedt een compacte kokend water boiler die gemakkelijk in het keukenkastje past. Echter beschikt de kokend water boiler over een opslagtank van 2,4 liter. Hierdoor biedt het een grote capaciteit waarmee je +/- 60 kopjes thee per uur kunt zetten.

De kokend water boiler komt samen met een 3 in 1 kokend water kraan, waarin je de keuze hebt uit diverse designs. Ga je voor een klassiek rond model of voor een trendy rechthoekig design? Wanneer je hierin een keuze hebt gemaakt, is er nog de mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen. Je hebt de opties tijdloos chroom, stijlvol zwart of RVS. Weet jij al voor welke jij gaat?

De voordelen van een kokend water boiler met kraan

Bij HOWAT kun je kiezen uit een kokend water kraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele RVS kleur. Al onze kranen zijn gemaakt van roestvrijs taal en messing, dit is een hard en milieuvriendelijk materiaal, waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn en een zeer lange levensduur hebben. Een paar andere voordelen van onze kranen zijn:

Zijaanzicht van de boiler van HOWAT


Howat kokend water kraan RVS


energielabel aZijaanzicht van de boiler van HOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
kokend water boiler

Dankzij de HOWAT kokend water boiler geniet je direct van kokend water

Met een kokend water boiler heb je de mogelijkheid om koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan te krijgen. Hierdoor heb je altijd direct kokend water bij de hand. Het wachten op de waterkoker is hiermee verleden tijd. Door de grote inhoud van de boiler kun je gerust meerdere pannen met kokend water vullen voor het eten en nog een lekkere kop thee zetten voor tussendoor.

Kokend water tappen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het brengt gemak met zich mee is tijdbesparend, maar ook ruimtebesparend. De kokend water boiler past door zijn kleine formaat moeiteloos in het keukenkastje. Je ontdekt dat je nu meer ruimte op het aanrechtblad krijgt doordat de waterkoker overbodig is geworden.

Wil je een tijdje geen gebruik maken van de kook-functie? Door middel van een simpele aan/uit knop bij de kokend water boiler kun je hem uitschakelen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Er is ook rekening gehouden met de temperatuurregeling, dit kun je zelf naar eigen behoefte aanpassen tussen de 96 en 98 graden.

Één kraan, drie warmte-niveaus.

 

 

Bekijk Assortiment

BETAALBAAR

Veilig in gebruik

Veiligheid staat bovenaan daarom is de gehele kraan van de bediening tot aan de uitloop volledig geïsoleerd.  Hierdoor kunnen vingers niet verbranden en voelt de kraan altijd koel aan nadat er gebruik is gemaakt van kokend water.

De heetwaterkraan beschikt over een aparte hendel voor kokend water die is voorzien van een veilig kinderslot. Tijdens gebruik dien je het veiligheidspaneel ingedrukt te houden. De HOWAT 3 in 1 kraan biedt extra veiligheid doordat er een periator in de kraan is geplaatst, waardoor er bij het gebruik geen hete spetters uit komen, maar een mooie rustige straal.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij. In 1 handomdraai een lekkere kop thee.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder