Onze stijlvolle 3 in 1 kokend water kraan zit vol voordelen. HOWAT introduceert de 3-in-1 kraan waarmee u onbeperkt kunt genieten van gefilterd, kokend water.

De HOWAT kokendwaterkraan is zo ontwikkeld, dat iedereen hem zelf kan installeren. De verschillende onderdelen zijn maar op één manier aan elkaar te bevestigen. Gaten boren is niet nodig: je haalt de oude kraan eruit en zet de nieuwe erin. Krachtstroom is niet nodig, het kan gewoon in het stopcontact.

VOORDELEN

De HOWAT 3-in-1 kokend water kraan wordt gekenmerkt door haar unieke kwaliteitskenmerken. 

Klik hier voor alle specificaties
HOWAT


Detailfoto verchroomde kokendwaterkraan


energielabel aHOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Detailfoto verchroomde kokendwaterkraan


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tovert u kokend water direct uit uw keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

De HOWAT singel boiler heeft een opslagtank van 2.4L. Wanneer al het water in 1 keer wordt getapt, is de boiler binnen 8 minuten weer op temperatuur. Dit zorgt voor een capaciteit van 60 kopjes per uur. De opslagtank is voorzien van een isolatiewand. De krachtige boiler is klein zodat deze gemakkelijk is weg te werken in een keukenkastje.

Met een druk op de knop kunt u de boiler uitschakelen. Handig als u met vakantie gaat of een tijdje geen gebruik wilt maken van de kook-functie.

Meer kenmerken

Naast de eerder genoemde voordelen van de HOWAT kokendwaterkraan, zijn er nog meer kenmerken waar de kwaliteit van het systeem door wordt gekenmerkt.

Meer kenmerken

Naast de eerder genoemde voordelen van de HOWAT kokendwaterkraan, zijn er nog meer kenmerken waar de kwaliteit van het systeem door wordt gekenmerkt.

Heeft u vragen over de kokend water kraan? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of neem contact met ons op middels het contactformulier.