inbouw zeepdispenser RVS

Inbouw zeepdispenser kopen

Tegenwoordig is er veel keus in zeepdispensers zo zijn er de standaard plastic zeeppompen, inbouw zeepdispensers, sensor zeepdispensers en wandmontage zeepdispensers. Met zoveel verschillende opties zit er altijd wel een geschikte tussen die aansluit bij jouw behoeften.

HOWAT biedt sinds kort een inbouw zeepdispenser aan die perfect aansluit bij hun 3-1 kokend water kraan. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende stijlen zoals stoer RVS, stijlvol zwart of tijdloos chroom.

Milieuvriendelijk

Een inbouw zeepdispenser is milieuvriendelijk in gebruik. Doordat je het in het aanrechtblad kunt inbouwen gaat de zeepdispenser jarenlang mee, in tegenstelling tot een standaard plastic zeeppomp die nadat het leeg is elke keer opnieuw moet vervangen. Hierdoor gaat er veel onnodig plastic in verbruik, wat schadelijk is voor het milieu.

HOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
RVS zeeppomp

Ontdek het gebruiksgemak van een inbouw zeepdispenser

Geniet van een opgeruimd aanrecht met onze inbouw zeepdispenser, geen losse pompjes meer die in de weg staan, maar een luxe inbouw zeepdispenser die een lust is voor het oog. Het is zeer functioneel, handig in onderhoud en gebruik. Wanneer de zeep op is haal je eenvoudig  de zeeppomp eruit om de flacon vanaf de bovenzijde te vullen, makkelijker kan het niet. Ook kinderen kunnen eenvoudig hun handen wassen, doordat je de zeeppomp 360 graden kunt draaien kunnen zij er makkelijk bij.

De HOWAT inbouw zeepdispensers zijn geschikt voor in de keuken, maar je kunt ze ook uitstekend plaatsen in de wastafel en de badkamer. Het zal het geheel een chique uitstraling geven. Voor de plaatsing adviseren we een uitsparing met een diameter van 28-34mm, zodat alleen het bovenste gedeelte van het rozet zichtbaar is op het keukenblad.

Specificaties HOWAT kokend water kraan

Één kraan, drie warmte-niveaus.

Bekijk Assortiment

BETAALBAAR

Bestel het nu tegen een aantrekkelijke prijs

Wil jij ook het gemak ervaren van een inbouw dispenser? Bekijk hier ons assortiment en laat je inspireren. Terwijl je aan het oriënteren bent neem dan meteen even een kijkje bij onze kokend water kranen die mooi aansluiten bij de dispensers. Als je de inbouw zeepdispenser bij ons bestelt geniet je van een aantal aantrekkelijke voorwaarden waaronder:

  • 24 maanden garantie op de afwerking van het product
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Achteraf betalen
  • Volgende werkdag in huis
  • Lange levensduur

Voor extra informatie over de producten kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag. Weet jij al voor welke inbouw zeepdispenser jij gaat?

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten, de afwas wil voorspoelen of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder