Heetwaterkraan zwart

De laatste jaren is de heetwaterkraan een gewild item voor in de keuken. Logisch, aangezien het meerdere voordelen met zich mee brengt. Daarnaast is het steeds populairder geworden, omdat er steeds meer aanbieders zijn die een heetwaterkraan zwart tegen een betaalbare prijs leveren. Hierdoor wordt het ook voor de kleinere portemonnee voordeliger om het te kopen.

Je zult merken dat wanneer je eenmaal over een 3-in-1 kokend water kraan zwart beschikt, je jezelf afvraagt hoe je het al die tijd zonder hebt gedaan. Het brengt meerdere voordelen met zich mee, die we graag even voor je op een rijtje zetten.

.

Tijdbesparend

Vraag je zelf eens af hoeveel tijd je normaal kwijt bent met wachten tot het water kookt. Dit kan de waterkoker zijn voor dat lekkere kopje thee of de pan met water voor de pasta. Daar gaat toch altijd wat tijd verloren. En denk nu aan hoeveel tijd het je zal schelen als je het kokende water direct bij de hand hebt. Dat is toch een voordeel waar jij ook van wilt genieten? Met de heetwaterkraan zwart van HOWAT is wachten tot het water kookt verleden tijd. Ervaar zelf de luxe en het gemak hiervan.

Keukenkraan kokend water

De heetwaterkraan zwart is energiebesparend

In de 3-in-1 kraan zit een speciale straalregelaar (perlator) verwerkt, dit zorgt ervoor dat er lucht wordt toegevoegd aan het koude en warme water. Hierdoor komt er minder water uit de kraan, zonder dat je hoeft in te leveren op de kracht van de straal. Je bespaart hiermee op het verbruik van water tijdens bijvoorbeeld het wassen van de handen.

Door gebruik te maken van de heetwaterkraan zwart is een waterkoker verleden tijd. Hoe vaak heb jij de waterkoker opnieuw aangezet voor thee omdat je het simpelweg gewoon vergeten was? Maar als je nu trek hebt in een kop thee haal je dat gewoon direct uit de kraan. Dit scheelt je op langere termijn in de energiekosten.

 

Uitverkocht
449,00

Tijdelijke deal! Bestel nu deze kraan en ontvang een gratis filterelement & afdruiprek t.w.v. €76,50 Wacht niet te lang.

449,00

Tijdelijke deal! Bestel nu deze kraan en ontvang een gratis filterelement & afdruiprek t.w.v. €76,50 Wacht niet te lang.

449,00

Tijdelijke deal! Bestel nu deze kraan en ontvang een gratis filterelement & afdruiprek t.w.v. €76,50 Wacht niet te lang.

Veilig in gebruik

Tijdens het gebruik van de heetwaterkraan zwart wil je graag voorkomen dat er ongelukken mee kunnen gebeuren, je hebt immers toch te maken met kokend water. Voordat je kokend water uit de kraan kunt krijgen dien je de gehele tijd het veiligheidspaneel ingedrukt te houden. Het veiligheidspaneel is zo ontworpen dat kleine kinderen de kraan niet kunnen bedienen. Daarnaast zorgt de perlator ervoor dat er een rustige straal uit de kraan komt, waardoor je geen kokend water spetters op de hand kunt krijgen.

Zwarte howat kraan

Bestel de heetwaterkraan zwart voordelig online

Ben je op zoek naar een betrouwbare kokend waterkraan? Neem dan gerust een kijkje in het online assortiment van HOWAT. Ze beschikken over diverse hoogwaardige kwaliteit heetwaterkranen tegen betaalbare tarieven. Je hebt de keuze uit verschillende luxe designs, voor elke keuken is er altijd een passend model te vinden. Wil je het aanrecht helemaal glad hebben? Ze verkopen ook bijpassende inbouw zeeppompen.

Zijn er nog vragen?

Indien er vragen zijn, kijk dan eens bij de vaakst gestelde vragen. Indien u vragen heeft over de specificaties van de producten, kijk dan eens op de productpagina. Hier staan alle specificaties beschreven. Klik hier voor het gehele assortiment.