Beste kokend water kraan

beste kokend water kraan

Steeds meer huishoudens krijgen een kokend waterkraan in de keuken. Niet zo vreemd, in een mum van tijd heb je koud, warm en zelfs kokend water uit de kraan. Om de beste kokend waterkraan te zijn moet de kraan aan een aantal punten voldoen en uitblinken. Laat dat maar aan ons over! Onze HOWAT kokend water kraan is namelijk veilig in gebruik, gemakkelijk te installeren, neemt weinig ruimte in beslag en ook niet geheel onbelangrijk: is betaalbaar! Graag vertellen we je er meer over.

De beste kokend waterkraan die er is! Een kraan van HOWAT

Onze 3- in-1 kraan is zo ontwikkeld dat jij de kraan zelf op een eenvoudige manier kunt installeren. Dit kan niet verkeerd gaan, de verschillende onderdelen zijn namelijk maar op één manier te bevestigen. Ook erg prettig: krachtstroom is niet nodig, hij kan gewoon in een geaard stopcontact aangesloten worden. Misschien nog wel prettiger is dat je ook geen gaten hoeft te boren, je vervangt hem gemakkelijk met je oude kraan.

Stijlvol

Laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Onze stijlvolle kraan ziet er niet alleen prachtig uit. Voor ieder type keuken hebben wij een passende kraan. Met onze 3 in 1 kokend water kraan geniet jij van gefilterd, kokend water.

HOWAT boiler

Wanneer je een kraan van HOWAT aan wilt sluiten heb je daar een boiler voor nodig. De HOWAT singel boiler is een krachtige en compacte boiler die je goed weg kan werken in een keukenkastje. Het systeem is eenvoudig te installeren doordat de boiler niet onder druk staat. Er zijn geen moeilijke koppelingen nodig en het is erg compact. Hierdoor hoeft de boiler ook niet aangesloten te worden op de afvoer. Je hoeft met de afvoerbuis dus ook geen rekening te houden.

Wil je de kookfunctie een tijdje niet gebruiken? Dan schakel je met een druk op de kop de boiler uit. Prettig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat!

De beste kokend waterkraan om de volgende redenen:

  • Ontzettend goedkoop wanneer je deze vergelijkt met andere kokend waterkranen!
  • Door een ingebouwde straalregelaar is de HOWAT kokend waterkraan waterbesparend.
  • In een uur tijd kun je tot wel 60 kopjes thee zetten
  • Installeren doe je gemakkelijk zelf. Je bespaart dus kosten op een dure loodgieter.
  • Je hoeft niet te wachten op kokend water.
  • Energiezuinig

Ook de beste kokend waterkraan volgens onze klanten

Zonder onze klanten zijn wij nergens. Onze klanten zijn erg tevreden over de HOWAT kokend waterkraan. Dit blijkt maar weer uit de reviews! Maken wij jou ook zo blij?

De waardering van howat.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 451 reviews.