HOWAT kokend water kranen

4 voordelen van een kokend water kraan

bekijk ons assortiment

Meest verkocht

Voordelen kokend water kraan.

Kokend water kranen zijn de nieuwste en meest praktische manier om direct heet water te krijgen voor al je dagelijkse behoeften. Geen wachttijd meer om een waterkoker op te warmen, geen gedoe meer met pannen op het fornuis. Met een kokend water kraan heb je direct toegang tot kokend water voor thee, koffie en soepen.

Maar dat is nog niet alles! Kokend water kranen zijn ook veilig en energiezuinig. Met een goed ontworpen veiligheidsmechanisme dat voorkomt dat kinderen de kraan per ongeluk kunnen inschakelen, en met een efficiënte isolatie die warmteverlies minimaliseert, zijn kokend water kranen een verstandige en veilige keuze voor elke keuken.

En er is nog meer goed nieuws: de installatie van een kokend water kraan is snel en gemakkelijk, en de meeste modellen zijn compatibel met alle soorten keukenontwerpen. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor het gemak en de veiligheid van een kokend water kraan en geniet van het comfort van direct toegang tot kokend water in je eigen keuken.

Zelf installeren

In tegenstelling tot de traditionele merken, maken wij gebruik van een lage drukkraan. Hierdoor staat de boiler niet onder druk. Het voordeel wat hierbij komt is dat je de kraan zelf kunt aansluiten, deze hoeft namelijk niet op de afvoer aangesloten te worden.

Je bespaard hiermee dus ook nog eens op de installatiekosten. 

9,4/10 Beoordeeld door onze klanten