3 in 1 kraan Howat

3 in 1 kraan kopen

Met een HOWAT 3 in 1 kraan  heb je altijd direct kokend water bij de hand. Een 3-in-1 kokend water kraan bestaat uit 3 warmte-niveaus; koud, warm en kokendheet water. Met de compacte boiler die gemakkelijk in een keukenkastje past, ben je meteen voorzien van het warmte-niveau van jouw keuze.

Tap binnen een paar tellen kokend water en geniet op elk moment van de dag van deze veelzijdige kraan. Kies zelf je ideale temperatuur door middel van twee temperatuurstanden, 95 en 98.

De voordelen van een 3 in 1 kraan

Bij HOWAT kun je kiezen uit een kokend water kraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele RVS kleur. Al onze kranen zijn gemaakt van roestvrijs taal en messing, dit is een hard en milieuvriendelijk materiaal, waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn en een zeer lange levensduur hebben. Een paar andere voordelen van onze kranen zijn:

HOWAT


Howat kokend water kraan RVS


energielabel aHOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

COMPACTE BOILER

De voordelen van de HOWAT boiler

De compacte boiler met een inhoud van 2,4 liter is binnen 8 minuten op temperatuur wanneer de complete inhoud is getapt. Je kunt met deze inhoud veel gedaan krijgen, zoals een aantal pannen vullen voor het koken, een pot thee zetten en de afwas voorspoelen, voordat de opslagtank het water weer op de juiste aantal graden moet verwarmen.

Doordat de boiler niet onder druk staat hoeft het niet te worden aangesloten op de afvoer. Dit maakt het installeren des eenvoudiger, omdat er nu geen afvoerbuis aan te pas komt. Op de boiler zit een knop waarmee u het gemakkelijk uitschakelt voor wanneer u op vakantie gaat of besluit om de 3 in 1 kokend water kraan een tijd niet te gebruiken.

Specificaties HOWAT kokend water kraan

Één kraan, drie warmte-niveaus.

 

 

Bekijk Assortiment

Met een 3 in 1 kraan kun je besparen

Als je op zoek bent naar een 3 in 1 kraan, dan weet je van tevoren al dat je meer geld kwijt bent dan wanneer je een standaard keukenkraan koopt. Wij van HOWAT bieden ze daarom tegen een voordelige prijs aan en daarnaast verdient het zichzelf ook weer snel terug, doordat je kunt besparen op water- en energiekosten.

Onze 3 in 1 kranen zijn voorzien van een perlator van het A-merk Neoperl. Dit zorgt ervoor dat er lucht aan het koude en warme water wordt toegevoegd . Hierdoor komt er minder water uit de kraan. Door direct kokend water uit de heet waterkraan te halen, pak je niet meer dan je nodig hebt. Hiermee bespaar je niet alleen op water, maar ook op de energiekosten. Daarnaast is het tijdbesparend, je hoeft nu niet meer lang te wachten op kokendheet water.

Technische specificaties

GOEDE SERVICE

Waarom een 3 in 1 kraan van HOWAT?

Mocht je nog niet zijn verkocht door onze aantrekkelijke prijzen, dan hopelijk wel door onze service. Onze service staat namelijk bij ons hoog in het vaandel. Een blije klant is immers een tevreden klant. Zo krijg je bij ons onder andere een niet goed – geld terug garantie, lossen wij doorgaans eventuele problemen binnen 24 uur op, heb je 24 maanden garantie op al onze producten en kun je achteraf betalen.

Voor vragen over onze 3 in 1 kranen, kun je altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij. In 1 handomdraai een kopje thee.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder