3 in 1 keukenkraan

Ben je opzoek naar een 3 in 1 keukenkraan? Zoek dan niet verder! Met een 3 in 1 keukenkraan van HOWAT heb je meteen kokend water bij de hand wanneer je dat nodig hebt. De 3 in 1 keukenkranen van HOWAT bestaan uit 3 verschillende warmte-niveaus. Zo kun je kokendheet water, warm en uiteraard koud water uit de kraan tappen. Daarnaast is de bijbehorende boiler zo compact dat je deze gemakkelijk in een keukenkastje kwijt kunt. Zo kun jij direct genieten van water op de gewenste warmte.

In enkele seconden geniet jij, op ieder moment, van een geweldige 3 in 1 keukenkraan die jou voorziet van water in de gewenste temperatuur.

Bespaar geld met een 3 in 1 keukenkraan van HOWAT

Een 3 in 1 keuken kraan is geen standaard kraan en je weet daardoor waarschijnlijk ook dat deze in aanschaf wat prijziger zijn dan een normale keukenkraan. HOWAT biedt de 3 in 1 keukenkraan tegen een zeer gunstige en voordelige prijs aan. Nog een groot pluspunt: uiteindelijk bespaar je geld door een 3 in 1 keukenkraan van HOWAT aan te schaffen. Je bespaart namelijk enorm op energie- en waterkosten.

Met een kraan van HOWAT ben je minder water kwijt wanneer je warm of kokend water uit de kraan wil tappen. Dit komt doordat alle kranen voorzien zijn van een perlator van Neoperl, een echt A-merk! Door kokend water uit de 3 in 1 keukenkraan te tappen, verspil je geen water omdat er geen water verspilt wordt dan dat je nodig hebt.

Een kraan van HOWAT bespaart je tijd, water en energie. De boiler heeft namelijk geen gas nodig, deze werkt op elektriciteit. In een handomdraai kokend heet water zonder dat je lang hoeft te wachten en veel energie verspilt. Dat is toch fantastisch?

HOWAT


Geïsoleerde kraan

Onze kranen bevatten een extra isolatiewand waardoor de kraan niet heet kan worden. U kunt de kraan zo op ieder moment verplaatsen zonder te verbranden.

Compacte boiler

De boiler is met zijn formaat van 20 x 20 x 27cm lekker compact, zodat deze gemakkelijk is weg te werken in het keukenkastje. Desondanks de boiler een capaciteit van +/- 60 kopjes thee per uur.

Howat kokend water kraan RVS


Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Veilig kinderslot

Veiligheid gaat voorop! Het veilige kinderslot is een veiligheidspaneel die bij gebruik van kokend water ingedrukt dient te worden. Zo wordt voorkomen dat kleine kinderen de kookkraan kunnen bedienen.

energielabel a


Energiebesparend

Met de HOWAT kokend water kraan tover je kokend water direct uit het keukenkastje. Je pakt nooit meer dan dat je nodig hebt waardoor je bespaart op zowel de water- als energiekosten.


Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruikersgemak staat hier centraal. Het totaalpakket bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires die allen eenvoudig te installeren zijn. 

Eenvoudig zelf installeren

Het totale gebruiksgemak staat hier centraal. De set bevat de kraan, boiler, UF filter en alle benodigde aansluitaccessoires, dat eenvoudig te installeren is. Geen onnodig dure installatiekosten.

Klik hier voor alle specificaties
warm water zonder gas

COMPACTE BOILER

Voordelen van de compacte boiler van HOWAT

Doordat wij een compacte boiler bijleveren, heb je ontzettend snel kokend heet water. De boiler heeft een inhoud van 2,4 liter water en dit is binnen 8 minuutjes geheel op temperatuur. Vul een pot thee, de pannen voor het koken of spoel de vaat voor. Dit alles is te doen voordat de opslagtank van de boiler weer op de juiste temperatuur moet zijn.

De boiler hoeft niet op de afvoer te worden aangesloten, dit maakt het dan ook dat de 3 in 1 keukenkraan eenvoudig te installeren is. Er is geen afvoerbuis nodig en je hebt bij het aansluiten dan ook geen loodgieter nodig. Op onze boilers zitten uiteraard ook een knop waarmee je de boiler simpel uitschakelt wanneer je bijvoorbeeld een weekend weg bent of op vakantie gaat.

Bestel nu een 3 in 1 keukenkraan van HOWAT

Ben jij helemaal klaar om jouw keuken te upgraden met een 3 in 1 keukenkraan? Dat snappen we, in steeds meer keukens is deze soort kraan namelijk onmisbaar. Door onze aantrekkelijke prijzen is de aanschaf van dit soort kranen dan ook erg gunstig. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk om jou de perfecte service te verlenen. Wanneer een klant blij is, zijn wij blij. Liever niet zelf de kraan installeren? Dan doen wij dat ook graag voor je.

Is er iets niet naar wens? Wij lossen problemen binnen 24 uur op en uiteraard geven wij 24 maand garantie op al onze producten. Daarnaast is er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ook hebben wij een niet goed – geld terug garantie en staan voor al je vragen klaar.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan je uiteraard graag te woord om alles goed duidelijk voor je te maken.

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Of u nu een kopje thee wilt zetten of snel de pasta aan de kook wilt brengen: wachten op kokend water is voorbij. In 1 handomdraai een kopje thee.

Lees verder

VEILIGHEID

Is een kokend water kraan eigenlijk wel veilig?

Naast de voordelen van een kokend water kraan, is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal veiligheden ingebouwd.

Lees verder

INSTALLATIE

Hoe installeer ik een HOWAT kokend water kraan?

Het ontwerp van dit unieke en compacte systeem is zo eenvoudig dat het zelf geïnstalleerd kan worden, in slechts 5 stappen.

Lees verder